Kirjaudu sisään

Donnerska skolan

Uusimmat tiedotteet

Skolpsykologens kontaktuppgifter 07.09.2017

Skolpsykolog Helena Lindbäck har startat från början av september som skolpsykologvikarie under tiden 1.9.2017-31.8.2018. Till hennes arbetsområde hör alla svenska skolor och förskolor samt KSG. Helena kan nås via Wilma. Hon hittas under rubriken "Personal". Mera kontaktuppgifter här nere.

Lue koko juttu

Provlistan för period 1 publicerad (och korrigerad) 07.09.2017

Provlistan för period 1 publicerad. I elevernas Wilma framgår proven. Alla tre årskursernas prov kan klickas fram via länken nedan.

Lue koko juttu

Skolans friluftseftermiddag onsdag 6 september 31.08.2017

Onsdagen den 6 september har vi en friluftseftermiddag för hela skolan. Vi har pass 1 och 2 enligt schema. Vi går och äter aningen tidigare från pass 2. Sedan går vi till havsparken vid campingområdet. Där spelar vi årskursvisa turneringar i beachvolley. Skoldagen slutar vid havsparken kl. 13.40. De som promenerar har en egen rutt medan cyklister och mopedister följer en annan rutt. Det här för att undvika olyckor på den smala cykelvägen längs sundet. Väderreservation; regnar det har vi lektioner enligt schema. VIKTIG INFO NEDAN OM RUTTERNA.

Lue koko juttu

Hälsning från gymnastiklärarna 14.08.2017

Välkommen till gymnastiken på Donnerska

Lue koko juttu

Polisen intensifierar alkoholövervakningen under skolavslutningen 26.05.2017

Skolavslutningsveckoslutet är inledningen på en högsäsong för polisen. Polisen i Österbotten satsar traditionellt extra resurser på alkoholövervakningen under skolavslutningen. Det är speciellt utskänk- ning, förmedling, innehav och förtäring av alkohol som polisen kommer att ingripa i. Förutom alkoholen kommer polisen också att övervaka användningen och innehav av narkotika. Polisen samarbetar med alkoholövervakare och socialarbetare under hela veckoslutet. Om en underårig misstänks för brott görs alltid anmälan till socialmyndigheterna och föräldrarna kontaktas.

Lue koko juttu

Vanhemmat tiedotteet

Näet yllä ainoastaan julkisia tiedotteita. Kirjauduttuasi sisään saatat nähdä enemmän tiedotteita.

Wilma 2.23.6.2 © 2000-2017 Visma