Donnerska skolan

Uusimmat tiedotteet

Inneluftsarbetsgruppen genomför en enkät 10.02.2020

Donnerska skolans inneluftsarbetsgrupp beslöt på sitt möte den 31 januari 2020 att genomföra en inneluftsenkät bland elever och personal. Den maskinella ventilationen i skolan upplevs vara undermålig och inte räcka till. Det här leder till att koldioxidhalten i vissa utrymmen stiger för högt.

Lue koko juttu

Var spara? Vad ska staden utveckla? 04.02.2020

Karleby stad utarbetar en långtidplan för sin ekonomi och har en enkät till kommunens invånare. Enkäten finns på stadens hemsida. För att uppmuntra till att svara på enkäten sätter vi från skolans sida fram länken också hit. Skolan är en av de tjänster staden erbjuder och vi ser gärna att föräldrar i skolan är aktiva och ger sin synpunkt på vad staden bör satsa på.

Lue koko juttu

Utvärderingssamtal åk 7-8 15.01.2020

Utvärderingssamtal förs en gång om året i åk 7-8 i Karleby före vecka 9. I utvärderingssamtalet deltar vårdnadshavaren/vårdnadshavarna, eleven och läraren. Klicka här för mera info.

Lue koko juttu

OHJE: Sähköpostiosoite vaihtuu – kuinka vaihdan Wilman käyttäjätunnuksen? 08.01.2020

Wilman käyttäjätunnusta ei ole sidottu sähköpostiin. Wilmaan pääset kyllä kirjautumaan, vaikka vanha sähköpostisi ei ole enää käytössä. Mutta jos haluat vaihtaa uudeksi Wilma-käyttäjätunnukseksi uuden sähköpostiosoitteen ja näin saat myös Wilmasta tulevat ilmoitukset uuteen postiin.

Lue koko juttu

Renoverade källarvåningen 07.01.2020

Staden tog emot vår renoverade källare idag. Källaren kan inte ännu tas i bruk för att vissa detaljer behöver ännu åtgärdas. Det här för att nå upp till de brandsäkerhetsnormer som finns.

Lue koko juttu

Vanhemmat tiedotteet

Näet yllä ainoastaan julkisia tiedotteita. Kirjauduttuasi sisään saatat nähdä enemmän tiedotteita.

Wilma 2.31.2 © 2000-2020 Visma